اثر سطوح مختلف مکمل ال-کارنیتین و پودر سیر بر سیستم ایمنی همورال جوجه های گوشتی سویه آرین در 21 و 42 روزگی
پذیرفته شده برای پوستر
عنوان دوره: ششمین کنگره علوم دامی ایران
نویسندگان
امین اله پورملکشاهی1 ، مجتبی شیرخانی2 ، علی خطیب جو3 ، فرشید فتاح نیا3 ، هوشنگ جعفری4 ، صفیعلی ورمقانی4 ، مریم قیصرزاده5
1داشجوی کارشناسی ارشد تغذیه طیور دانشگاه ایلام
2کارشناس ارشد معاونت بهبود تولیدات دامی
3استادیار دانشگاه ایلام
4اعضای هیات علمی مرکز تحقیقات کشاورزی و منایع طبیعی استان ایلام
5داشجوی علوم تجربی دانشگاه فرهنگیان ایلام
چکیده
کلیدواژه ها