تعیین ارزش غذایی و تجزیه پذیری ماده خشک و پروتئین خام پوسته پسته خشک شده و مقایسه آن با یونجه و کاه گندم
پذیرفته شده برای پوستر
عنوان دوره: سومین کنگره علوم دامی ایران
نویسندگان
علی مهدوی1 ، مجتبی زاغری2 ، مجتبی زاهدی فر3 ، علی نیکخواه4 ، فاطمه عالمی1 ، علیرضا آقا شاهی3 ، عبداله حسینی1
1دانشجویان دکتری گروه علوم دامی دانشگاه تهران
2استادیار گروه علوم دامی دانشگاه تهران
3اعضاء هیات علمی موسسه تحقیقات علوم دامی کشور
4استاد گروه علوم دامی دانشگاه تهران -3
چکیده
کلیدواژه ها