تاثیر سطوح مختلف دانه جو و منابع ازته برروی برخی از پارامترهای شکمبه
پذیرفته شده برای پوستر
عنوان دوره: سومین کنگره علوم دامی ایران
نویسندگان
شهاب صفری1 ، محمد مهدی طباطبائی2 ، علی اصغر ساکی2 ، فرخ کفیل زاده3 ، حسن علی عربی2 ، پویا زمانی2 ، داریوش علیپور2 ، علی حاتمی1 ، علی رزاقی1
1دانشجوی کارشناسی ارشد علوم دامی دانشگاه بوعلی سینا
2عضو هیئت علمی گروه علوم دامی دانشگاه بوعلی سینا
3عضو هیئت علمی دانشگاه رازی
چکیده
کلیدواژه ها