تأثیر استفاده از مقادیر افزایشی پودر ضایعات گوجه فرنگی با و بدون آنزیم در جیره بر قابلیت هضم و عملکرد جوجه های گوشتی در سنین مختلف

پذیرفته شده برای پوستر
عنوان دوره: سومین کنگره علوم دامی ایران
نویسندگان
1عضو هیأت علمی گروه علوم دامی، دانشگاه آزاد اسلامی خوراسگان
2دانشیار پژوهشی علوم دامی، دانشگاه صنعتی اصفهان
3دانشجوی سابق کارشناسی ارشد، دانشگاه آزاد اسلامی واحد خوراسگان
4دانشجوی کارشناسی، دانشگاه آزاد اسلامی واحد خوراسگان
چکیده
کلیدواژه ها