بررسی مقایسهای روشهای آماده سازی پستان و اثر آن بر شاخص بار میکروبی شیر در گاوهای هلشتاین در یکی از گاوداریهای صنعتی اطراف مشهد

پذیرفته شده برای پوستر
عنوان دوره: سومین کنگره علوم دامی ایران
نویسندگان
1استادیار دانشکده دامپزشکی دانشگاه فردوسی مشهد
2دانشیار دانشکده کشاورزی دانشگاه فردوسی مشهد
3استادیار پژوهشی مرکز تحقیقات کشاورزی و منابع طبیعی خراسان رضوی
4فارغ التحصیل مقطع کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد اسلامی کاشمر
چکیده
کلیدواژه ها