اثر نسبت های مختلف رقیق سازی بر کیفیت سیمین تازه بز مرخز

پذیرفته شده برای پوستر
عنوان دوره: چهارمین کنگره علوم دامی ایران
نویسندگان
1کارشناس ارشد مرکز تحقیقات کشاورزی و منابع طبیعی کردستان
2عضو هیئت علمی موسسه تحقیقات علوم دامی کرج
3عضو هیئت علمی مرکز تحقیقات کشاورزی و منابع طبیعی کردستان
4دانشجوی دکتری دانشگاه فردوسی مشهد
5کارشناس ارشد جهاد کشاورزی اردبیل
6عضو هیئت علمی دانشگاه پیام نور مرکز اردبیل
چکیده
کلیدواژه ها