اثر نسبت های مختلف رقیق سازی بر کیفیت سیمین تازه بز مرخز
پذیرفته شده برای پوستر
عنوان دوره: چهارمین کنگره علوم دامی ایران
نویسندگان
شیوا مفاخری1 ، حسن صادقی پناه2 ، صالح صالحی1 ، رحمن ابن عباسی3 ، رضا بهمراه4 ، بهروز خلیلی5 ، مرتضی جعفراوغلی6
1کارشناس ارشد مرکز تحقیقات کشاورزی و منابع طبیعی کردستان
2عضو هیئت علمی موسسه تحقیقات علوم دامی کرج
3عضو هیئت علمی مرکز تحقیقات کشاورزی و منابع طبیعی کردستان
4دانشجوی دکتری دانشگاه فردوسی مشهد
5کارشناس ارشد جهاد کشاورزی اردبیل
6عضو هیئت علمی دانشگاه پیام نور مرکز اردبیل
چکیده
کلیدواژه ها