اثر سطوح مختلف مکمل ال- کارنیتین و پودر سیر بر سیستم ایمنی سلولی جوجه های گوشتی سویه آرین در 21 و 42 روزگی
پذیرفته شده برای پوستر
عنوان دوره: ششمین کنگره علوم دامی ایران
نویسندگان
امین اله پورملکشاهی1 ، مجتبی شیرخانی2 ، علی خطیب جو3 ، فرشید فتاح نیا3 ، هوشنگ جعفری4 ، صفیعلی ورمقانی4 ، مریم قیصرزاده5
1دانشجوی کارشناس ارشد تغذیه طیور دانشگاه ایلام
2کارشناس ارشد معاونت بهبود تولیدات دامی
3استادیار دانشگاه ایلام،
4اعضاء هیئت علمی مرکز تحقیقات کشاورزی و منابع طبیعی استان ایلام،
5دانشجوی علوم تجربی دانشگاه فرهنگیان ایلام
چکیده
کلیدواژه ها