بررسی اثر عصاره گیاه آویشن شیرازی بر روند تجذیه پذیری کنجاله سویا با استفاده از تکنیک تولید گاز آزمایشگاهی
پذیرفته شده برای پوستر
عنوان دوره: چهارمین کنگره علوم دامی ایران
نویسندگان
نوید رضایی1 ، رامین سلامت دوست نوبر1 ، ناصر ماهری سیس1 ، جلیل دولگری شرف1 ، حامد رضوی1 ، مرتضی کیانی1 ، مهدی بابایی2
1بترتیب دانشجوی کارشناسی ارشد، اعضای هیئت علمی و کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد اسلامی واحد شبستر
2عضو هیئت علمی-دانشکده کشاورزی، دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهرکرد
چکیده
کلیدواژه ها