تأثیر سطوح مختلف بتافین در خوراک مصرفی بر خصوصیات لاشه بوقلمون های بومی آذربایجان شرقی
پذیرفته شده برای پوستر
عنوان دوره: ششمین کنگره علوم دامی ایران
نویسندگان
اکرم قره داغی1 ، هوشنگ لطف الهیان2 ، قربان الیاسی زرین قبایی3 ، حمید حمیدیان1 ، حبیب ظاهری خسروشاهی1
1کارشناس پژوهشی مرکز تحقیقات کشاورزی و منابع طبیعی آذربایجان شرقی
2عضو هیئتعلمی موسسه علوم دامی کشور
3عضو هیئتعلمی مرکز تحقیقات کشاورزی و منابع طبیعی آذربایجانشرقی
چکیده
کلیدواژه ها