تأثیر سطوح مختلف پودر ضایعات جوجه کشی بر خصوصیات استخوان درشتنی و برخی از فراسنجه های خونی در جوجه های گوشتی
پذیرفته شده برای پوستر
عنوان دوره: ششمین کنگره علوم دامی ایران
نویسندگان
1فارغ التحصیل کارشناسی ارشد دانشکده علوم دامی و شیلات دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری
2استادیار گروه تغذیه دام و طیور دانشکده علوم دامی و شیلات دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری
3دانشیار گروه تغذیه دام و طیور دانشکده علوم دامی و شیلات دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری
چکیده
کلیدواژه ها