اثر افزودن عصاره ی پوست انار و آنتی اکسیدان تجاری به جیره ی دارای چربی بر تیتر آنتی بادی و ویژگی های لاشه ی جوجه های گوشتی سویه ی راس 308
پذیرفته شده برای پوستر
عنوان دوره: ششمین کنگره علوم دامی ایران
نویسندگان
شهرام رحیمی1 ، نرگس صیادپور1 ، راضیه ایران پرست1 ، محمدرضا رضوانی2 ، محمدجواد ضمیری3 ، محمد دادپسند2
1دانشجوی کارشناسی ارشد تغذیه دام دانشگاه شیراز
2استادیار بخش علوم دامی دانشگاه شیراز
3استاد بخش علوم دامی دانشگاه شیراز
چکیده
کلیدواژه ها