اثر افزودن عصاره ی هسته ی انار و آنتی اکسیدان تجاری به جیره ی دارای چربی بر عملکرد رشد جوجه های گوشتی
پذیرفته شده برای پوستر
عنوان دوره: ششمین کنگره علوم دامی ایران
نویسندگان
نرگس صیادپور1 ، محمدرضا رضوانی2 ، امیر اخلاقی2 ، محمدتقی گلمکانی3 ، شهرام رحیمی4 ، راضیه ایران پرست4
1دانشجوی کارشناسی ارشد تغذیه دام دانشگاه شیراز
2استادیار بخش علوم دامی دانشگاه شیراز
3استادیار بخش علوم و صنایع غذایی دانشگاه شیراز
4دانشجوی کارشناسی ارشد تغذیه دام دانشگاه شیراز،
چکیده
کلیدواژه ها