اثرات فرآوری با اتوکلاو و پرتوتابی گاما بر قابلیت هضم ظاهری اسیدهای آمینه کنجاله سویا با روش نمونه گیری از ایلئوم در جوجه خروس های مادر گوشتی
پذیرفته شده برای پوستر
عنوان دوره: چهارمین کنگره علوم دامی ایران
نویسندگان
1دانشجوی سابق دکتری تغذ هی دام دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات تهران
2استاد یاری گروه علوم دامی دانشگاه آزاد اسلامی واحد ورام ن
3استاد یاری گروه علوم دامی دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات تهران
4استاد یاری گروه علوم دامی دانشگاه تبریز
5دانش یاری یا پژوهشکده هسته سازمان انرژی اتمی تهران
چکیده
کلیدواژه ها