تأثیر آنزیم های تجارتی روابیو اکسل و سافیزایم بر نسبت آب به غذای مصرفی و برخی از خصوصیات دستگاه گوارش جوجه های گوشتی تغذیه شده با جیره های بر پایه گندم

پذیرفته شده برای پوستر
عنوان دوره: چهارمین کنگره علوم دامی ایران
نویسندگان
1دانشجوی دکتری تغذیه طیور، گروه علوم دامی، دانشکده کشاورزی دانشگاه تربیت مدرس
2دانشیار و استاد گروه علوم دامی، دانشکده کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه تهران
3دانشجوی دکتری تغذیه طیور، گروه علوم دامی، دانشکده کشاورزی دانشگاه فردوسی مشهد
4دانشجوی کارشناسی علوم دامی، گروه علوم دامی، دانشکده کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه تهران
5دانشجوی دکتری ژنتیک و اصلاح دام، گروه علوم دامی، دانشکده کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه تهران
چکیده
کلیدواژه ها