مقایسه ی تاثیر پروبیوتیک و آنتی بیوتیک بر کلسترول زرده و خصوصیات کیفی تخم مرغ مرغ های دورهی اول و دوم تولید
پذیرفته شده برای پوستر
عنوان دوره: هشتمین کنگره علوم دامی ایران
نویسندگان
1دانشجوی کارشناسی ارشد، گروه پرورش و مدیریت طیور، دانشکده کشاورزی، دانشگاه تربیت مدرس
2دانشیار، گروه پرورش و مدیریت طیور، دانشکده کشاورزی، دانشگاه تربیت مدرس
3استاد، گروه پرورش و مدیریت طیور، دانشکده کشاورزی، دانشگاه تربیت مدرس
چکیده
کلیدواژه ها