تأثیر سطوح مختلف تغذیه درون تخم مرغی و تغذیه جیره ای عصاره خار مریم بر تغیرات دمای بدن جوجه های گوشتی تحت شرایط تنش گرمایی

پذیرفته شده برای پوستر
عنوان دوره: ششمین کنگره علوم دامی ایران
نویسندگان
1دانشجوی دکتری تغذیه دام و عضو باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات تهران
2دانشیار گروه علوم دامی دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات تهران
3دانشیار گروه علوم دامی دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج
چکیده
کلیدواژه ها