تعیین ارزش غذایی کاه منداب غنی سازی شده با ملاس با استفاده از تکنیک کیسه های نایلونی
پذیرفته شده برای پوستر
عنوان دوره: چهارمین کنگره علوم دامی ایران
نویسندگان
بخشعلی خداپرست1 ، رامین سلامت دوست نویر1 ، ناصر ماهری سیس1 ، علی نوشادی2 ، محمد سلامت آذر1 ، ابوالفضل قربانی1
1بترتیب دانشجویان کارشناسی ارشد، اعضاء هیئت علمی گروه علوم دامی دانشگاه آزاد اسلامی واحد شبستر
2کارشناس ارشد دانشگاه آزاد اسلامی واحد شبستر
چکیده
کلیدواژه ها