بهبود کیفیت گوشت مرغ و تخممرغ در تغذیه انسان: تحلیل محتوای مقالات علمی
پذیرفته شده برای پوستر
عنوان دوره: ششمین کنگره علوم دامی ایران
نویسندگان
1دانشجوی کارشناسیارشد کتابداری و اطلاعرسانی پزشکی، دانشکده مدیریت و اطلاعرسانی پزشکی، دانشگاه علوم پزشکی تبریز
2دانشیار گروه کتابداری و اطلاعرسانی پزشکی، دانشکده مدیریت و اطلاعرسانی پزشکی، دانشگاه علوم پزشکی تبریز
3دانشیار گروه علوم دامی، دانشکده کشاورزی، دانشگاه تبریز
چکیده
کلیدواژه ها