تأثیر فرآیند حرارتی(تفت دادن) و واریته بر تجزیه پذیری شکمبه ای ماده خشک دانه جو با استفاده از روش کیسه های نایلونی
پذیرفته شده برای پوستر
عنوان دوره: ششمین کنگره علوم دامی ایران
نویسندگان
1دانشجوی کارشناسی ارشد گروه علوم دامی، دانشکده کشاورزی، دانشگاه تبریز
2استادیار گروه علوم دامی، دانشکده کشاورزی، دانشگاه تبریز
3استاد گروه علوم دامی، دانشکده کشاورزی، دانشگاه تبریز
4دانشیار گروه علوم دامی، دانشکده کشاورزی، دانشگاه تبریز
چکیده
کلیدواژه ها