مطالعه روند تجزیه پذیری پروتئین دانه سویای عمل آوری شده با روش های فیزیکی با کیسه های نایلونی و الکتروفورز ژل پلی آکریلامید
پذیرفته شده برای پوستر
عنوان دوره: چهارمین کنگره علوم دامی ایران
نویسندگان
امین اکبریان1 ، مجید جعفری1 ، محمد خوروش2 ، غلامرضا قربانی2 ، مهدی دهقان بنادکی3 ، پروین شورنگ4 ، ابراهیم قاسمی5
1دانش آموخته کارشناسی ارشد دانشگاه صنعتی اصفهان
2عضو هیات علمی دانشگاه صنعتی اصفهان
3عضو هیات علمی دانشگاه تهران
4مرکز تحقیقات هسته ای سازمان انرژی اتمی ایران
5دانشجوی دکترا دانشگاه صنعتی اصفهان
چکیده
کلیدواژه ها