تأثیر منبع چربی و مکمل اسید لینولئیک مزدوج بر الگوی اسیدهای چرب شیر در میش های شیری قزل

پذیرفته شده برای پوستر
عنوان دوره: هشتمین کنگره علوم دامی ایران
نویسندگان
1دانش آموخته کارشناسی ارشد فیزیولوژی دام، دانشگاه محقق اردبیلی
2دانشیار گروه علوم دامی، دانشگاه محقق اردبیلی
3دانشیار گروه صنایع غذایی، دانشگاه محقق اردبیلی
4استادیار گروه علوم دامی، دانشگاه سمنان
5دانش آموخته کارشناسی ارشد ژنتیک و اصلاح نژاد دام، دانشگاه محقق اردبیلی
چکیده
کلیدواژه ها