بررسی ارزش غذایی گیاه پی کل ( Smyrniopsis aucheri ) در مراحل مختلف فنولوژی در استان کهگیلویه و بویراحمد
پذیرفته شده برای پوستر
عنوان دوره: ششمین کنگره علوم دامی ایران
نویسندگان
جلال محمدی دم طسوج1 ، مرتضی اصغری مقدم2 ، مصطفی یوسف الهی2 ، سیامک پارسایی2 ، زهره حبیبی3 ، خداداد اجتهادی4
1دانشجوی کارشناسی ارشد تغذیه دام دانشگاه یاسوج
2هئیت علمی دانشگاه زابل و یاسوج
3کارشناس ترویج و آموزش کشاورزی استان ک و ب
4معاونت امور عشایر استان کهگیلویه و بویر احمد
چکیده
کلیدواژه ها