مقایسه اثر جیره های حاوی کنجاله های سویا و کلزای فرآوری شده با حرارت و اسید بر مقدار بتاکاروتن و ویتامین A سرم خون بره های نر مهربان
پذیرفته شده برای پوستر
عنوان دوره: چهارمین کنگره علوم دامی ایران
نویسندگان
علی اصغر بهاری1 ، علی حاتمی2 ، محمد مهدی طباطبایی3 ، پویا زمانی3 ، داریوش علیپور3 ، حسن علی عربی3 ، زهرا بختیاری4 ، فرید رشیدی5 ، موسی قلی زاده5
1عضو هیئت علمی گروه دامپزشکی
2دانشجوی دوره دکتری علوم دامی
3عضو هیئت علمی گروه علوم دامی
4کارشناس ارشد آموزشکده دامپزشکی
5دانش آموخته کارشناسی علوم آزمایشگاهی، دانشگاه بوعلی سینا - همدان
چکیده
کلیدواژه ها