اثر سطوح متفاوت کنجاله کنجد بر خوراک مصرفی و توان تولیدی در جیره اوایل دوره شیردهی گاوهای شیری هلشتاین
پذیرفته شده برای پوستر
عنوان دوره: هشتمین کنگره علوم دامی ایران
نویسندگان
1دانشجوی کارشناسی ارشد تغذیه نشخوارکنندگان، گروه علوم دامی، دانشگاه زنجان
2استاد راهنما، عضو هیئتعلمی دانشگاه زنجان
3مشاور اول دکتری تخصصی تغذیه نشخوارکنندگان
4مشاور دوم دانشجوی دکتری تخصصی تغذیه نشخوارکنندگان
5دکتری تخصصی تغذیه نشخوارکنندگان
چکیده
کلیدواژه ها