تعیین ساختار مولکولی پروتئین ها و کربوهیدرات ها یونجه چیده شده در سه مرحله رشد و در صبح و بعدازظهر با طیف سنجی FTIR
پذیرفته شده برای پوستر
عنوان دوره: پنجمین کنگره علوم دامی ایران
نویسندگان
مجتبی یاری1 ، رضا ولی زاده2 ، عباسعلی ناصریان2 ، غلامرضا قربانی3 ، پرویز رضوانی مقدم4 ، مهدی میرزایی3 ، میلاد منافی5 ، پیکیانج یو6
1دانشگاه فردوسی مشهد، گروه علوم دامی و دانشگاه ملایر، گروه علوم دامی
2دانشگاه فردوسی مشهد، گروه علوم دامی
3دانشگاه صنعتی اصفهان، گروه علوم دامی
4دانشگاه فردوسی مشهد، گروه زراعت
5دانشگاه ملایر، گروه علوم دامی
6دانشگاه ساسکاچوان، گروه علوم دامی، کانادا
چکیده
کلیدواژه ها