برآورد همبستگی های ژنتیکی و فنوتیپی صفات تولید شیر،چربی،پروتئین،درصد چربی و درصد پروتئین در گاوهای هلشتاین ایران
پذیرفته شده برای پوستر
عنوان دوره: پنجمین کنگره علوم دامی ایران
نویسندگان
خدیجه نصیری1 ، احد یوسفی2 ، عبدالرضا صالحی3 ، مهدی امین افشار4 ، محمدباقر صیادنژاد5 ، ابوالفضل اکبری6
1دانشجوی دکتری ژنتیک و اصلاح نژاد دام (ژنتیک مولکولی) دانشگاه فردوسی مشهد
2دانشجوی کارشناسی ارشد ژنتیک و اصلاح دام گروه علوم دامی پردیس ابوریحان دانشگاه تهران
3دانشیار ژنتیک و اصلاح دام گروه علوم دامی پردیس ابوریحان دانشگاه تهران
4استادیار ژنتیک و اصلاح دام دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات تهران دانشکده کشاورزی و منابع طبیعی گروه علوم دامی
5کارشناس مرکز اصلاح نژاد دام کشور
6کارشناسی ارشد فیزیولوژی دانشکده دامپزشکی دانشگاه شیراز
چکیده
کلیدواژه ها