بررسی اثرات کنجاله کانولای فرآوری شده با اسید کلریدریک و اندازه ذرات علوفه یونجه بر مصرف خوراک و عملکرد تولید شیر در گاوهای شیرده هلشتاین
پذیرفته شده برای پوستر
عنوان دوره: پنجمین کنگره علوم دامی ایران
نویسندگان
حبیب تقوی گرگان1 ، اسداله تیموری یانسری2 ، سبحان گلچین گله دونی3 ، حسین صمدی واسکسی4 ، مینا صالح حق گو5
1دانشجوی کارشناسی ارشد دانشگاه کشاورزی ساری
2عضو هیئت علمی دانشگاه کشاورزی ساری
3دانشجوی دکتری دانشگاه علوم و تحقیقات واحد تهران
4دانشجوی کارشناسی ارشد دانشگاه ارومیه
5دانشجوی کارشناسی دانشگاه کشاورزی ساری
چکیده
کلیدواژه ها