بررسی اثرات کنجاله کانولای فرآوری شده با اسید کلریدریک و اندازه ذرات علوفه یونجه بر مصرف خوراک و عملکرد تولید شیر در گاوهای شیرده هلشتاین

پذیرفته شده برای پوستر XML اصل مقاله (39.17 K)
عنوان دوره: پنجمین کنگره علوم دامی ایران
نویسندگان
1دانشجوی کارشناسی ارشد دانشگاه کشاورزی ساری
2عضو هیئت علمی دانشگاه کشاورزی ساری
3دانشجوی دکتری دانشگاه علوم و تحقیقات واحد تهران
4دانشجوی کارشناسی ارشد دانشگاه ارومیه
5دانشجوی کارشناسی دانشگاه کشاورزی ساری
چکیده
کلیدواژه ها