اثر استفاده از دانه ذرت ورقه شده با بخار و اکسترود شده در جیره های کاملا مخلوط بر تجزیه جنبشی پروتئین در شکمبه گاو به روش کیسه های نایلونی
پذیرفته شده برای پوستر
عنوان دوره: پنجمین کنگره علوم دامی ایران
نویسندگان
محمدحسین پالیزدار1 ، محمدرضا پورعلمی1 ، حمیدرضا محمدیان تبریزی1 ، فرجاد رفیعی1 ، رستم پهلوان2 ، صالح الماسی3 ، عبدالرضا ولی محمدی3
1عضو هیات علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد چالوس دانشکده کشاورزی گروه علوم دامی
2کارشناس گروه پرورش و اصلاح نژاد دام سبک مرکز اصلاح نژاد و بهبود تولیدات دامی
3دانشجوی کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد اسلامی واحد چالوس
چکیده
کلیدواژه ها