بررسی ارزش غذایی و قابلیت هضم پسماندهای دو واریته پسته قبل و بعد سیلو به روش دو مرحله ای تیلی و تری در منطقه خراسان رضوی (بردسکن)
پذیرفته شده برای پوستر
عنوان دوره: پنجمین کنگره علوم دامی ایران
نویسندگان
علی صالحی1 ، مصطفی یوسف الهی2 ، حمیدرضا میرزایی3 ، علیرضا شیبک1 ، مجید ابراهیم پور1 ، محمدرضا امینی4
1کارشناس ارشد تغذیه دام دانشگاه زابل
2استادیار دانشکده کشاورزی گروه علوم دام دانشگاه زابل
3دانشیار دانشکده کشاورزی گروه علوم دام دانشگاه زابل
4کارشناس ارشد مدیریت دامپروری دانشگاه آزاد اسلامی کاشمر
چکیده
کلیدواژه ها