بررسی درجات مختلف تجزیه پذیری منابع پروتئینی و اندازه ذرات علوفه جیره بر مصرف خوراک و قابلیت هضم خوراک در گاوهای شیرده هلشتاین
پذیرفته شده برای پوستر
عنوان دوره: پنجمین کنگره علوم دامی ایران
نویسندگان
حبیب تقوی کرگان1 ، اسدا.. تیموری یانسری2 ، حسین صمدی واسکسی3 ، سبحان گلچین گله دونی4 ، مینا صالح حق گو5
1دانشجوی کارشناسی ارشد دانشگاه کشاورزی ساری
2عضو هیئت علمی دانشگاه کشاورزی ساری
3دانشجوی کارشناسی ارشد دانشگاه ارومیه
4دانشجوی دکتری دانشگاه علوم و تحقیقات واحد تهران
5دانشجوی کارشناسی دانشگاه کشاورزی ساری
چکیده
کلیدواژه ها