بررسی اثر قارچ Phanerockaete chrysosporium بر ترکیب شیمیایی قارچ اره صنوبر جهت استفاده در خوراک دام
پذیرفته شده برای پوستر
عنوان دوره: پنجمین کنگره علوم دامی ایران
نویسندگان
مهناز بیات1 ، فرزاد میرزایی آقجه قشلاق2 ، معراج شرری3 ، جمال سیف داواتی2 ، مهدی روحانی3 ، محمدجواد عشقی1
1دانشجوی کارشناسی ارشد رشته تغذیه دام دانشگاه محقق اردبیلی
2هیات علمی گروه علوم دامی دانشگاه محقق اردبیلی
3هیات علمی گروه مرتع و آبخیزداری دانشگاه محقق اردبیلی
چکیده
کلیدواژه ها