ارزیابی کیفی پروتئین علوفه تازه و سیلو شده دو رقم تاج خروس و مقایسه آن با ذرت علوفه ای بر اساس سیستم کربوهیدرات و پروتئین خالص کرنل (CNCPS)

پذیرفته شده برای پوستر
عنوان دوره: پنجمین کنگره علوم دامی ایران
نویسندگان
1دانشجوی کارشناسی ارشد دانشکده کشاورزی دانشگاه بوعلی سینا همدان
2عضو هیئت علمی موسسه تحقیقات علوم دامی کشور،کرج
3عضو هیئت علمی دانشکده کشاورزی دانشگاه بوعلی سینا همدان
4دانش آموخته مقطع کارشناسی ارشد دانشکده کشاورزی دانشگاه بوعلی سینا همدان
چکیده
کلیدواژه ها