اثر نوع و سطح آنزیم فیتاز و نسبت کلسیم به فسفر جیره غذایی بر عملکرد، راندمان لاشه و غلظت کلسیم و فسفر سرم خون جوجه های گوشتی در سن 21 روزگی
پذیرفته شده برای پوستر
عنوان دوره: پنجمین کنگره علوم دامی ایران
نویسندگان
میثم کوچک زاده اصفهانی1 ، عباسعلی قیصری2 ، علی تبعیدیان1 ، محسن قاسمی نژاد3 ، محمد محمدرضایی1 ، نیلوفر گودرزی1 ، زینب پناهپور1
1دانشگاه آزاد اسلامی واحد خوراسگان
2مرکز تحقیقات کشاورزی و منابع طبیعی استان اصفهان
3دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهرکرد
چکیده
کلیدواژه ها