اثر استفاده از سطوح مختلف ژل آلوئه ورا در آب آشامیدنی بر پاسخ های ایمنی در جوجه های گوشتی
پذیرفته شده برای پوستر
عنوان دوره: پنجمین کنگره علوم دامی ایران
نویسندگان
میثم شکرانه1 ، غلامرضا قلمکاری2 ، مجید طغیانی2 ، علی تبعیدیان2 ، محسن تقی زاده3 ، نصیر لندی1 ، فرامرز فکری1
1عضو باشگاه پژوهشگران جوان دانشگاه آزاد اسلامی واحد خوراسگان (اصفهان)
2عضو هیات علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد خوراسگان (اصفهان)
3پژوهشگر مرکز تحقیقات گیاهان دارویی جندی شاپور کاشان
چکیده
کلیدواژه ها