بررسی تاثیر سطوح مختلف گیاه نعناع بر روی کیفیت گوشت در بلدرچین ژاپنی
پذیرفته شده برای پوستر
عنوان دوره: پنجمین کنگره علوم دامی ایران
نویسندگان
1دانشجوی کارشناسی ارشدگروه علوم دامی دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان
2دانشجوی کارشناسی ارشد گروه علوم دامی دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان
3دانشیار دانشکده علوم دامی دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان
4دانشگاه آزاد اسلامی، واحد گرگان، باشگاه پژوهشگران جوان، گرگان
چکیده
کلیدواژه ها