تعداد مقالات: 7,065

-124 ﺗﺎﺛﯿﺮ ﺳﻄﻮح ﻣﺨﺘﻠﻒ ﺗﺮﺋﻮﻧﯿﻦ ﺑﺮ روی ﺑﺮﺧﯽ ﻓﺮاﺳﻨﺠﻪ ﻫﺎی ﺧﻮﻧﯽ در ﺟﻮﺟﻪ ﻫﺎی ﮔﻮﺷﺘﯽ نر
ﻋﺒﺪاﷲ اﺣﻤﺪی ﭼﻠﭽﻪ؛ ﺟﻮاد پوررضا؛ نصراله ولی؛ فرشید ﺧﯿﺮی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (371.62 K)

-123 اﻓﺰودن ﺗﺮﺋﻮﻧﯿﻦ ﺑﻪ ﺟﯿﺮه و ﺗﺄﺛﯿﺮ آن ﺑﺮ ﻋﻤﻠﮑﺮد و ﺧﺼﻮﺻﯿﺎت ﻻﺷﻪ در ﺟﻮﺟﻪ ﻫﺎی ﮔﻮﺷتی
عبدالله احمدی چلچه؛ جواد پوررضا؛ نصرالله ولی؛ فرشید خیری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (358.67 K)

-122 تاثیر ﻣﮑﻤﻞ آر ﮋﻧﯿﻦ در ﺟﯿﺮه ذرت-ﮐﻨﺠﺎﻟﻪ ﺳﻮﯾﺎ ﺑﺮ ﻋﻤﻠﮑﺮد رﺷﺪ و ﺧﺼﻮﺻﯿﺎت ﻻﺷﻪ ﺟﻮﺟﻪ ﻫﺎی ﮔﻮﺷﺘﯽ ﭘﺮورش ﯾﺎﻓﺘﻪ در ارﺗﻔﺎع ﺑﺎﻻ
ﻣﺮﯾﻢ ﺣﯿﺪری ﻣﻘﺪم؛ ﻓﺮﯾﺒﺮز ﺧﻮاﺟﻌﻠﯽ؛ حسین حسن پور
مشاهده مقاله | اصل مقاله (346.33 K)

-121 تاثیر ﺛﯿﺮ ﺳﻄﻮح ﻣﺨﺘﻠﻒ ﮔﻠﻮﺗﺎﻣﯿﻦ در ﻣﻘﺎﯾﺴﻪ ﺑﺎ وﯾﺘﺎﻣﯿﻦ E ﺑﺮ ﻋﻤﻠﮑﺮد و وﺿﻌﯿﺖ آﻧﺘﯽ اﮐﺴﯿﺪاﻧﯽ ﺧﻮن ﺟﻮﺟﻪ ﻫﺎی ﮔﻮﺷﺘﯽ ﺗﺤﺖ اﺳﺘﺮس ﮔﺮﻣﺎﯾﯽ
ﻣﺼﻄﻔﯽ اﯾﺎزی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (357.49 K)

-120 تاﺛﯿﺮ ﻣﻮاد ﺿﺪﻋﻔﻮﻧﯽ ﮐﻨﻨﺪه ی آب و ﻏﺬا ﺑﺮ ﭘﺎﯾﻪ ی ﭘﺮ اﮐﺴﯿﺪ ﻫﯿﺪروژن و ﻓﻨﺎوری ﻧﺎﻧﻮ ﺑﺮ ﺑﺮﺧﯽ ﻓﺮاﺳﻨﺠﻪ ﻫﺎی ﺑﯿﻮﺷﯿﻤﯿﺎﯾﯽ و اﯾﻤﻨﯽ ﺧﻮن در ﺟﻮﺟﻪ ﻫﺎی ﮔﻮﺷتی
مﺤﻤﺪ رﺿﺎ ﻗﺪﯾﺮی؛ ﻧﻮراﻟﺪﯾﻦ ﻃﺒﺎﻃﺒﺎﯾﯽ؛ ﻣﻬﺮداد ﻣﺪرﺳﯽ؛ شاهین اقبال سعید؛ اﻣﯿﺮ ﻋﻠﯽ ﺑﻤﺎﻧﯽ
مشاهده مقاله | اصل مقاله (364.29 K)

-119 اﺛﺮﺗﻔﺎﻟﻪ ﺳﯿﺐ ﻋﻤﻞآوری ﺷﺪه ﺑﻪ ﻫﻤﺮاه آﻧﺰﯾﻢ ﺑﺮ ﻋﻤﻠﮑﺮد ﺟﻮﺟﻪﻫﺎی ﮔﻮﺷتی
زﻫﺮا ﺣﯿﺪری؛ ﻗﺮﺑﺎﻧﻌﻠﯽ ﺻﺎدﻗﯽ؛ اﺣﻤﺪ ﮐﺮﯾﻤﯽ؛ ﻋﺜﻤﺎن ﻋﺰﯾﺰی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (370.38 K)

-118 تاﺛﯿﺮ اﺳﺘﻔﺎده از ﺳﻄﻮح ﻣﺨﺘﻠﻒ ﭘﻮدر آوﯾﺸﻦ در ﺟﯿﺮهﮐﻢ ﭘﺮوﺗﺌﯿﻦ ﺑﺮ ﻓﺮاﺳﻨﺠﻪﻫﺎی ﺧﻮﻧﯽ و ﺟﻤﻌﯿﺖ ﻣﯿﮑﺮوﺑﯽ روده ﺟﻮﺟﻪﻫﺎ ﮔﻮﺷتی
ﻓﺎﻃﻤﻪ اﺑﺎذری؛ منصور رضایی؛ مهیار رحیمی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (484.59 K)

-117 ﺗﺎﺛﯿﺮ اﺳﺘﻔﺎده از ﺳﻄﻮح ﻣﺨﺘﻠﻒ ﭘﻮدر آوﯾﺸﻦ در ﺟﯿﺮهﮐﻢ ﭘﺮوﺗﺌﯿﻦ ﺑﺮ ﻋﻤﻠﮑﺮد و ﺧﺼﻮﺻﯿﺎت ﻻشه جوجه های گوشتی
ﻓﺎﻃﻤﻪ اﺑﺎذری؛ مﻬﯿﺎر رﺣﯿﻤﯽ؛ منصور رﺿﺎﯾﯽ
مشاهده مقاله | اصل مقاله (504.26 K)

-116 اﺛﺮ ﺗﻐﺬﯾﻪ اﻧﺘﺨﺎﺑﯽ ﮔﻨﺪم ﮐﺎﻣﻞ و ﺗﻐﺬﯾﻪ ﻣﺮﺣﻠﻪ ای ﺑﺮ ﻋﻤﻠﮑﺮد ﺟﻮﺟﻪ ﻫﺎی ﮔﻮﺷتی
ﻋﺒﺪاله ﻣﻘﺪﺳﯽ؛ ﻣﺤﻤﺪ ﺣﺴﯿﻦ ﺷﻬﯿﺮ؛ وﺣﯿﺪ ﻏﻼﻣﯽ؛ ﻣﯿﺪ اﻓﺴﺮﯾﺎن؛ زﻫﺮا ﺷﺎهﻋﻠﯿﺰاده؛ ﻣﻬﺪی ﻗﻬﺮﻣﺎنی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (277.08 K)

-115 ﻣﻘﺎﯾﺴﻪ اﺛﺮات ﺟﺎﯾﮕﺰﯾﻦ ﻫﺎی ﻣﺨﺘﻠﻒ آﻧﺘﯽ ﺑﯿﻮﺗﯿﮏ،پروﺑﯿﻮﺗﯿﮏ ﮔﺎﻟﯿﭙﺮو، ﭘﺮی ﺑﯿﻮﺗﯿﮏ اﮐﺘﯿﻮﻣﻮس و ﺑﻨﺰوات ﺳﺪﯾﻢ ﺑﺮ ﻋﻤﻠﮑﺮد جوجه های گوشتی
محمد حسین شهیر؛ سعید قاسمی؛ امید افسریان؛ وحید غلامی؛ عباس برین؛ مهدی قهرمانی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (357.46 K)

-114 اﺳﺘﻔﺎده از ﺗﻔﺎﻟﻪ ﮔﻮﺟﻪ ﻓﺮﻧﮕﯽ در ﺟﯿﺮه ﻏﺬاﯾﯽ ﺑﺮ ﻋﻤﻠﮑﺮد و ﺻﻔﺎت ﮐﯿﻔﯽ ﺗﺨﻢ ﻣﺮغ ﺑﺮﺟﯿﺮه ﭘﺎﯾﻪ ﮔﻨﺪم در ﻣﺮﻏﺎن ﺗﺨﻤﮕﺬار
روح اله قاسمی؛ مهران ترکی؛ حسینعلی قاسمی؛ محمد زارعی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (403.7 K)

-113 ﺗﺎﺛﯿﺮ ﺳﻄﻮح ﻣﺨﺘﻠﻒ ﺑﺎﻻﻧﺲ اﻟﮑﺘﺮوﻟﯿﺘﯽ و ﭘﺮوﺗﺌﯿﻦ ﺧﺎم ﺟﯿﺮه ﻏﺬاﯾﯽ ﺑﺮ ﻋﻤﻠﮑﺮد و وﯾﮋﮔﯽﻫﺎی ﮐﯿﻔﯽ ﺗﺨﻢ ﻣﺮغ در ﻣﺮﻏﺎن ﺗﺨﻤﮕﺬار
روح اله قاسمی؛ مهران ترکی؛ حسینعلی قاسمی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (361.49 K)

-112 اﺛﺮ ﺳﻄﻮح ﻣﺨﺘﻠﻒ ﻋﺼﺎره روﻏﻨﯽ ﮔﻞ ﻫﻤﯿﺸﻪ ﺑﻬﺎر ﺑﺮ ﭘﺎﺳﺦ اﯾﻤﻨﯽ ﺟﻮﺟﻪﻫﺎی ﮔﻮﺷﺘﯽ درﮔﯿﺮ ﺷﺪه ﺑﺎ ﺗﺘﺮاﮐﻠﺮﯾﺪ ﮐﺮﺑﻦ
ریحانه واحد؛ حسن کرمانشاهی؛ حسن نصیری مقدم؛ احمد حسن آبادی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (284.52 K)

-111 ﺗﺎﺛﯿﺮ اﺳﺘﻔﺎده از ﭘﻮدر ﮔﯿﺎه اﮐﯿﻨﺎﺳﻪ ﺑﺮ ﭘﺎﺳﺦﻫﺎی اﯾﻤﻨﯽ در ﻣﺮﻏﺎن ﺗﺨﻤﮕﺬار ﻟﮕﻬﻮرن
الهه جهانیان؛ حمیدرضا رحمانی؛ مسعود علیخانی؛ رحمان جهانیان
مشاهده مقاله | اصل مقاله (368.32 K)

-110 ﺗﺎﺛﯿﺮ اﺳﺘﻔﺎده از ﭘﻮدر اﮐﯿﻨﺎﺳﻪ ﺑﺮ ﻋﻤﻠﮑﺮد و ﻣﻮرﻓﻮﻟﻮژی ﺳﻠﻮل ﻫﺎی ﻣﺨﺎﻃﯽ ژژوﻧﻮم در ﻣﺮﻏﺎن ﺗﺨﻤﮕﺬار
الهه جهانیان؛ حمیدرضا رحمانی؛ مسعود علیخانی؛ رحمان جهانیان
مشاهده مقاله | اصل مقاله (365.8 K)

-109 ﺗﺎﺛﯿﺮ اﺳﺘﻔﺎده از ﺳﻄﻮح ﻣﺨﺘﻠﻒ ﺗﻔﺎﻟﻪ اﻧﮕﻮر ﺑﺮ ﻗﺎﺑﻠﯿﺖ ﻫﻀﻢ اﯾﻠﺌﻮﻣﯽ ﻣﻮاد ﻣﻐﺬی و ﻣﻮرﻓﻮﻟﻮژی روده ﺟﻮﺟﻪﻫﺎی ﮔﻮﺷتی
صفدر دری؛ ﻋﻠﯽ ﺗﺒﻌﯿﺪﯾﺎن؛ ﻣﺠﯿﺪ ﻃﻐﯿﺎﻧﯽ؛ رحمان جهانیان
مشاهده مقاله | اصل مقاله (381.74 K)

-108 ﺗﺎﺛﯿﺮ اﺳﺘﻔﺎده از ﺳﻄﻮح ﻣﺨﺘﻠﻒ ﺗﻔﺎﻟﻪ اﻧﮕﻮر ﺑﺮ ﭘﺎﺳﺦﻫﺎی اﯾﻤﻨﯽ و ﭘﺎﯾﺪاری اﮐﺴﯿﺪاﺗﯿﻮ ﺳﺮم ﺧﻮن در ﺟﻮﺟﻪﻫﺎی ﮔﻮﺷتی
صفدر دری؛ ﻋﻠﯽ ﺗﺒﻌﯿﺪﯾﺎن؛ ﻣﺠﯿﺪ ﻃﻐﯿﺎﻧﯽ؛ رحمان جهانیان
مشاهده مقاله | اصل مقاله (283.92 K)

-107 ﺗﻌﯿﯿﻦ اﻧﺮژی ﻣﺘﺎﺑﻮﻟﯿﺴﻤﯽ ﺿﺎﯾﻌﺎت ﺑﻮﺟﺎری ﮔﻨﺪم در ﺧﺮوسﻫﺎی ﺑﺎﻟﻎ ﻟﮕﻬﻮرن
ﻋﺒﺎس ﻋﻠﯽﭘﻨﺎه؛ ﺣﺴﯿﻦ ﺗﻘﻮی؛ ﮐﺮﯾﻢ ﮐﺮﯾﻤﯽ؛ ﻋﺒﺎﺳﻌﻠﯽ ﺣﺴﻦﭘﻮر؛ علی اصغر شعبانی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (332.5 K)

-106 ﻣﻘﺎﯾﺴﻪ اﺛﺮ ﻓﯿﺘﻮﻣﯿﮑﺲ، ﻫﻤﯽﺳﻞ و ﭘﺮِﺑﯿﻮﺗﯿﮏ ﺑﺮ ﻋﻤﻠﮑﺮد و ﺧﺼﻮﺻﯿﺎت ﻻﺷﻪ ﺟﻮﺟﻪ ﻫﺎی ﮔﻮﺷتی
ماهان بقایی؛ اﻣﯿﻦ ﻋﺸﺎﯾﺮیزاده؛ حسین تقوی؛ بهرام ﺳﯽ ﺳﺨﺘﯽ
مشاهده مقاله | اصل مقاله (360.47 K)

-105 تاﺛﯿﺮ اﺳﺘﻔﺎده از ﻣﺘﺎﺑﻮﻟﯿﺖ ﻓﻌﺎل 1 و 25- دی ﻫﯿﺪروﮐﺴﯽ ﮐﻮﻟﮑﻠﺴﯿﻔﺮول ﺑﺮ ﻋﻤﻠﮑﺮد و ﻏﻠﻈﺖ ﻋﻨﺎﺻﺮ ﺧﻮن در ﻣﺮﻏﺎن ﺗﺨﻤﮕﺬار ﺗﻐﺬﯾﻪ ﺷﺪه ﺑﺎ ﺟﯿﺮه ﻫﺎی دﭼﺎر ﮐﻤﺒﻮد ﮐﻠﺴﯿﻢ و ﻓﺴﻔر
رحمان جهانیان؛ الهه جهانیان
مشاهده مقاله | اصل مقاله (368.6 K)

-104 تاﺛﯿﺮ اﺳﺘﻔﺎده از ﮐﻠﺴﯽ ﺗﺮﯾﻮل ﺑﺮ ﻋﻤﻠﮑﺮد و ﺧﺼﻮﺻﯿﺎت ﮐﯿﻔﯽ ﺗﺨﻢ ﻣﺮغ در ﻣﺮﻏﺎن ﺗﺨﻤﮕﺬار ﺗﻐﺬﯾﻪ ﺷﺪه ﺑﺎ ﺟﯿﺮه ﻫﺎی دﭼﺎر ﮐﻤﺒﻮد کلسیم و فسفر
رحمان جهانیان؛ الهه جهانیان؛ الهام رسولی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (376.52 K)

-103 تاﺛﯿﺮ اﺳﺘﻔﺎده از اﺳﯿﺪﻫﺎی آﻟﯽ ﺑﺮ ﻗﺎﺑﻠﯿﺖ ﻫﻀﻢ اﯾﻠﺌﻮﻣﯽ ﻣﻮاد ﻣﻐﺬی در ﻣﺮﻏﺎن ﺗﺨﻤﮕﺬار ﺗﻐﺬﯾﻪ ﺷﺪه ﺑﺎ ﺳﻄﻮح ﻣﺨﺘﻠﻒ ﻓﺴﻔﺮ ﻏﯿﺮﻓﯿﺘﺎﺗﯽ
رحمان جهانیان؛ فهیمه کاظم پور
مشاهده مقاله | اصل مقاله (315.32 K)

-102 ﺗﺄﺛﯿﺮ اﺳﺘﻔﺎده از ﺳﻄﻮح ﻣﺨﺘﻠﻒ اﺳﯿﺪﻫﺎی آﻟﯽ ﺑﺮ ﻋﻤﻠﮑﺮد و ﭘﺎﺳﺦﻫﺎی اﯾﻤﻮﻧﻮﻟﻮژﯾﮏ ﻣﺮﻏﺎن ﺗﺨﻤﮕﺬار ﻟﮕﻬﻮرن
فهمیه کاظم پور؛ رحمان جهانیان
مشاهده مقاله | اصل مقاله (370.78 K)

-101 ﺗﺄﺛﯿﺮ ﻓﺮم ﮔﻠﯿﺴﺮﯾﺪی اﺳﯿﺪ ﺑﻮﺗﯿﺮﯾﮏ ﺑﺮ ﻋﻤﻠﮑﺮد ﮐﻠﯽ و ﺟﻤﻌﯿﺖ ﻣﯿﮑﺮوﺑﯽ ﻧﺎﺣﯿﻪ اﯾﻠﺌﻮم در ﻣﺮﻏﺎن ﺗﺨﻤﮕﺬار ﺗﻐﺬﯾﻪ ﺷﺪه ﺑﺎ ﺟﯿﺮه ﻫﺎی ﺑﺮﭘﺎﯾﻪ ذرت ﯾﺎ ﮔﻨﺪم
مرتضی گلشادی؛ رحمان جهانیان
مشاهده مقاله | اصل مقاله (367.15 K)

-100 تاثیر اﺳﺘﻔﺎده از اﺳﯿﺪ ﺑﻮﺗﯿﺮﯾﮏ ﺑﺮ ﻋﻤﻠﮑﺮد و ﮐﯿﻔﯿﺖ ﺗﺨﻢ ﻣﺮغ در ﻣﺮغ ﻫﺎی ﺗﺨﻤﮕﺬار ﺗﻐﺬﯾﻪ ﺷﺪه ﺑﺎ ﺟﯿﺮه ﻫﺎی ﺑﺮﭘﺎﯾﻪ ذرت ﯾﺎ ﮔﻨﺪم
مرتضی گلشادی؛ رحمان جهانیان
مشاهده مقاله | اصل مقاله (377.59 K)