تعداد مقالات: 7,065

-74 ﺗﺎﺛﯿﺮ ﺳﻄﻮح ﻣﺨﺘﻠﻒ ﺗﺮﺋﻮﻧﯿﻦ ﺑﺮ روی ﺑﺮﺧﯽ ﻓﺮاﺳﻨﺠﻪ ﻫﺎی ﺧﻮﻧﯽ در ﺟﻮﺟﻪ ﻫﺎی ﮔﻮﺷﺘﯽ نر
ﻋﺒﺪاﷲ اﺣﻤﺪی ﭼﻠﭽﻪ، ﺟﻮاد پوررضا، نصراله ولی، فرشید ﺧﯿﺮی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (371.62 K)

-73 اﻓﺰودن ﺗﺮﺋﻮﻧﯿﻦ ﺑﻪ ﺟﯿﺮه و ﺗﺄﺛﯿﺮ آن ﺑﺮ ﻋﻤﻠﮑﺮد و ﺧﺼﻮﺻﯿﺎت ﻻﺷﻪ در ﺟﻮﺟﻪ ﻫﺎی ﮔﻮﺷتی
عبدالله احمدی چلچه، جواد پوررضا، نصرالله ولی، فرشید خیری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (358.67 K)

-72 تاثیر ﻣﮑﻤﻞ آر ﮋﻧﯿﻦ در ﺟﯿﺮه ذرت-ﮐﻨﺠﺎﻟﻪ ﺳﻮﯾﺎ ﺑﺮ ﻋﻤﻠﮑﺮد رﺷﺪ و ﺧﺼﻮﺻﯿﺎت ﻻﺷﻪ ﺟﻮﺟﻪ ﻫﺎی ﮔﻮﺷﺘﯽ ﭘﺮورش ﯾﺎﻓﺘﻪ در ارﺗﻔﺎع ﺑﺎﻻ
ﻣﺮﯾﻢ ﺣﯿﺪری ﻣﻘﺪم، ﻓﺮﯾﺒﺮز ﺧﻮاﺟﻌﻠﯽ، حسین حسن پور
مشاهده مقاله | اصل مقاله (346.33 K)

-71 تاثیر ﺛﯿﺮ ﺳﻄﻮح ﻣﺨﺘﻠﻒ ﮔﻠﻮﺗﺎﻣﯿﻦ در ﻣﻘﺎﯾﺴﻪ ﺑﺎ وﯾﺘﺎﻣﯿﻦ E ﺑﺮ ﻋﻤﻠﮑﺮد و وﺿﻌﯿﺖ آﻧﺘﯽ اﮐﺴﯿﺪاﻧﯽ ﺧﻮن ﺟﻮﺟﻪ ﻫﺎی ﮔﻮﺷﺘﯽ ﺗﺤﺖ اﺳﺘﺮس ﮔﺮﻣﺎﯾﯽ
ﻣﺼﻄﻔﯽ اﯾﺎزی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (357.49 K)

-70 تاﺛﯿﺮ ﻣﻮاد ﺿﺪﻋﻔﻮﻧﯽ ﮐﻨﻨﺪه ی آب و ﻏﺬا ﺑﺮ ﭘﺎﯾﻪ ی ﭘﺮ اﮐﺴﯿﺪ ﻫﯿﺪروژن و ﻓﻨﺎوری ﻧﺎﻧﻮ ﺑﺮ ﺑﺮﺧﯽ ﻓﺮاﺳﻨﺠﻪ ﻫﺎی ﺑﯿﻮﺷﯿﻤﯿﺎﯾﯽ و اﯾﻤﻨﯽ ﺧﻮن در ﺟﻮﺟﻪ ﻫﺎی ﮔﻮﺷتی
مﺤﻤﺪ رﺿﺎ ﻗﺪﯾﺮی، ﻧﻮراﻟﺪﯾﻦ ﻃﺒﺎﻃﺒﺎﯾﯽ، ﻣﻬﺮداد ﻣﺪرﺳﯽ، شاهین اقبال سعید، اﻣﯿﺮ ﻋﻠﯽ ﺑﻤﺎﻧﯽ
مشاهده مقاله | اصل مقاله (364.29 K)

-69 اﺛﺮﺗﻔﺎﻟﻪ ﺳﯿﺐ ﻋﻤﻞآوری ﺷﺪه ﺑﻪ ﻫﻤﺮاه آﻧﺰﯾﻢ ﺑﺮ ﻋﻤﻠﮑﺮد ﺟﻮﺟﻪﻫﺎی ﮔﻮﺷتی
زﻫﺮا ﺣﯿﺪری، ﻗﺮﺑﺎﻧﻌﻠﯽ ﺻﺎدﻗﯽ، اﺣﻤﺪ ﮐﺮﯾﻤﯽ، ﻋﺜﻤﺎن ﻋﺰﯾﺰی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (370.38 K)

-68 تاﺛﯿﺮ اﺳﺘﻔﺎده از ﺳﻄﻮح ﻣﺨﺘﻠﻒ ﭘﻮدر آوﯾﺸﻦ در ﺟﯿﺮهﮐﻢ ﭘﺮوﺗﺌﯿﻦ ﺑﺮ ﻓﺮاﺳﻨﺠﻪﻫﺎی ﺧﻮﻧﯽ و ﺟﻤﻌﯿﺖ ﻣﯿﮑﺮوﺑﯽ روده ﺟﻮﺟﻪﻫﺎ ﮔﻮﺷتی
ﻓﺎﻃﻤﻪ اﺑﺎذری، منصور رضایی، مهیار رحیمی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (484.59 K)

-67 ﺗﺎﺛﯿﺮ اﺳﺘﻔﺎده از ﺳﻄﻮح ﻣﺨﺘﻠﻒ ﭘﻮدر آوﯾﺸﻦ در ﺟﯿﺮهﮐﻢ ﭘﺮوﺗﺌﯿﻦ ﺑﺮ ﻋﻤﻠﮑﺮد و ﺧﺼﻮﺻﯿﺎت ﻻشه جوجه های گوشتی
ﻓﺎﻃﻤﻪ اﺑﺎذری، مﻬﯿﺎر رﺣﯿﻤﯽ، منصور رﺿﺎﯾﯽ
مشاهده مقاله | اصل مقاله (504.26 K)

-66 اﺛﺮ ﺗﻐﺬﯾﻪ اﻧﺘﺨﺎﺑﯽ ﮔﻨﺪم ﮐﺎﻣﻞ و ﺗﻐﺬﯾﻪ ﻣﺮﺣﻠﻪ ای ﺑﺮ ﻋﻤﻠﮑﺮد ﺟﻮﺟﻪ ﻫﺎی ﮔﻮﺷتی
ﻋﺒﺪاله ﻣﻘﺪﺳﯽ، ﻣﺤﻤﺪ ﺣﺴﯿﻦ ﺷﻬﯿﺮ، وﺣﯿﺪ ﻏﻼﻣﯽ، ﻣﯿﺪ اﻓﺴﺮﯾﺎن، زﻫﺮا ﺷﺎهﻋﻠﯿﺰاده، ﻣﻬﺪی ﻗﻬﺮﻣﺎنی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (277.08 K)

-65 ﻣﻘﺎﯾﺴﻪ اﺛﺮات ﺟﺎﯾﮕﺰﯾﻦ ﻫﺎی ﻣﺨﺘﻠﻒ آﻧﺘﯽ ﺑﯿﻮﺗﯿﮏ،پروﺑﯿﻮﺗﯿﮏ ﮔﺎﻟﯿﭙﺮو، ﭘﺮی ﺑﯿﻮﺗﯿﮏ اﮐﺘﯿﻮﻣﻮس و ﺑﻨﺰوات ﺳﺪﯾﻢ ﺑﺮ ﻋﻤﻠﮑﺮد جوجه های گوشتی
محمد حسین شهیر، سعید قاسمی، امید افسریان، وحید غلامی، عباس برین، مهدی قهرمانی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (357.46 K)

-64 اﺳﺘﻔﺎده از ﺗﻔﺎﻟﻪ ﮔﻮﺟﻪ ﻓﺮﻧﮕﯽ در ﺟﯿﺮه ﻏﺬاﯾﯽ ﺑﺮ ﻋﻤﻠﮑﺮد و ﺻﻔﺎت ﮐﯿﻔﯽ ﺗﺨﻢ ﻣﺮغ ﺑﺮﺟﯿﺮه ﭘﺎﯾﻪ ﮔﻨﺪم در ﻣﺮﻏﺎن ﺗﺨﻤﮕﺬار
روح اله قاسمی، مهران ترکی، حسینعلی قاسمی، محمد زارعی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (403.7 K)

-63 ﺗﺎﺛﯿﺮ ﺳﻄﻮح ﻣﺨﺘﻠﻒ ﺑﺎﻻﻧﺲ اﻟﮑﺘﺮوﻟﯿﺘﯽ و ﭘﺮوﺗﺌﯿﻦ ﺧﺎم ﺟﯿﺮه ﻏﺬاﯾﯽ ﺑﺮ ﻋﻤﻠﮑﺮد و وﯾﮋﮔﯽﻫﺎی ﮐﯿﻔﯽ ﺗﺨﻢ ﻣﺮغ در ﻣﺮﻏﺎن ﺗﺨﻤﮕﺬار
روح اله قاسمی، مهران ترکی، حسینعلی قاسمی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (361.49 K)

-62 اﺛﺮ ﺳﻄﻮح ﻣﺨﺘﻠﻒ ﻋﺼﺎره روﻏﻨﯽ ﮔﻞ ﻫﻤﯿﺸﻪ ﺑﻬﺎر ﺑﺮ ﭘﺎﺳﺦ اﯾﻤﻨﯽ ﺟﻮﺟﻪﻫﺎی ﮔﻮﺷﺘﯽ درﮔﯿﺮ ﺷﺪه ﺑﺎ ﺗﺘﺮاﮐﻠﺮﯾﺪ ﮐﺮﺑﻦ
ریحانه واحد، حسن کرمانشاهی، حسن نصیری مقدم، احمد حسن آبادی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (284.52 K)

-61 ﺗﺎﺛﯿﺮ اﺳﺘﻔﺎده از ﭘﻮدر ﮔﯿﺎه اﮐﯿﻨﺎﺳﻪ ﺑﺮ ﭘﺎﺳﺦﻫﺎی اﯾﻤﻨﯽ در ﻣﺮﻏﺎن ﺗﺨﻤﮕﺬار ﻟﮕﻬﻮرن
الهه جهانیان، حمیدرضا رحمانی، مسعود علیخانی، رحمان جهانیان
مشاهده مقاله | اصل مقاله (368.32 K)

-60 ﺗﺎﺛﯿﺮ اﺳﺘﻔﺎده از ﭘﻮدر اﮐﯿﻨﺎﺳﻪ ﺑﺮ ﻋﻤﻠﮑﺮد و ﻣﻮرﻓﻮﻟﻮژی ﺳﻠﻮل ﻫﺎی ﻣﺨﺎﻃﯽ ژژوﻧﻮم در ﻣﺮﻏﺎن ﺗﺨﻤﮕﺬار
الهه جهانیان، حمیدرضا رحمانی، مسعود علیخانی، رحمان جهانیان
مشاهده مقاله | اصل مقاله (365.8 K)

-59 ﺗﺎﺛﯿﺮ اﺳﺘﻔﺎده از ﺳﻄﻮح ﻣﺨﺘﻠﻒ ﺗﻔﺎﻟﻪ اﻧﮕﻮر ﺑﺮ ﻗﺎﺑﻠﯿﺖ ﻫﻀﻢ اﯾﻠﺌﻮﻣﯽ ﻣﻮاد ﻣﻐﺬی و ﻣﻮرﻓﻮﻟﻮژی روده ﺟﻮﺟﻪﻫﺎی ﮔﻮﺷتی
صفدر دری، ﻋﻠﯽ ﺗﺒﻌﯿﺪﯾﺎن، ﻣﺠﯿﺪ ﻃﻐﯿﺎﻧﯽ، رحمان جهانیان
مشاهده مقاله | اصل مقاله (381.74 K)

-58 ﺗﺎﺛﯿﺮ اﺳﺘﻔﺎده از ﺳﻄﻮح ﻣﺨﺘﻠﻒ ﺗﻔﺎﻟﻪ اﻧﮕﻮر ﺑﺮ ﭘﺎﺳﺦﻫﺎی اﯾﻤﻨﯽ و ﭘﺎﯾﺪاری اﮐﺴﯿﺪاﺗﯿﻮ ﺳﺮم ﺧﻮن در ﺟﻮﺟﻪﻫﺎی ﮔﻮﺷتی
صفدر دری، ﻋﻠﯽ ﺗﺒﻌﯿﺪﯾﺎن، ﻣﺠﯿﺪ ﻃﻐﯿﺎﻧﯽ، رحمان جهانیان
مشاهده مقاله | اصل مقاله (283.92 K)

-57 ﺗﻌﯿﯿﻦ اﻧﺮژی ﻣﺘﺎﺑﻮﻟﯿﺴﻤﯽ ﺿﺎﯾﻌﺎت ﺑﻮﺟﺎری ﮔﻨﺪم در ﺧﺮوسﻫﺎی ﺑﺎﻟﻎ ﻟﮕﻬﻮرن
ﻋﺒﺎس ﻋﻠﯽﭘﻨﺎه، ﺣﺴﯿﻦ ﺗﻘﻮی، ﮐﺮﯾﻢ ﮐﺮﯾﻤﯽ، ﻋﺒﺎﺳﻌﻠﯽ ﺣﺴﻦﭘﻮر، علی اصغر شعبانی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (332.5 K)

-56 ﻣﻘﺎﯾﺴﻪ اﺛﺮ ﻓﯿﺘﻮﻣﯿﮑﺲ، ﻫﻤﯽﺳﻞ و ﭘﺮِﺑﯿﻮﺗﯿﮏ ﺑﺮ ﻋﻤﻠﮑﺮد و ﺧﺼﻮﺻﯿﺎت ﻻﺷﻪ ﺟﻮﺟﻪ ﻫﺎی ﮔﻮﺷتی
ماهان بقایی، اﻣﯿﻦ ﻋﺸﺎﯾﺮیزاده، حسین تقوی، بهرام ﺳﯽ ﺳﺨﺘﯽ
مشاهده مقاله | اصل مقاله (360.47 K)

-55 تاﺛﯿﺮ اﺳﺘﻔﺎده از ﻣﺘﺎﺑﻮﻟﯿﺖ ﻓﻌﺎل 1 و 25- دی ﻫﯿﺪروﮐﺴﯽ ﮐﻮﻟﮑﻠﺴﯿﻔﺮول ﺑﺮ ﻋﻤﻠﮑﺮد و ﻏﻠﻈﺖ ﻋﻨﺎﺻﺮ ﺧﻮن در ﻣﺮﻏﺎن ﺗﺨﻤﮕﺬار ﺗﻐﺬﯾﻪ ﺷﺪه ﺑﺎ ﺟﯿﺮه ﻫﺎی دﭼﺎر ﮐﻤﺒﻮد ﮐﻠﺴﯿﻢ و ﻓﺴﻔر
رحمان جهانیان، الهه جهانیان
مشاهده مقاله | اصل مقاله (368.6 K)

-54 تاﺛﯿﺮ اﺳﺘﻔﺎده از ﮐﻠﺴﯽ ﺗﺮﯾﻮل ﺑﺮ ﻋﻤﻠﮑﺮد و ﺧﺼﻮﺻﯿﺎت ﮐﯿﻔﯽ ﺗﺨﻢ ﻣﺮغ در ﻣﺮﻏﺎن ﺗﺨﻤﮕﺬار ﺗﻐﺬﯾﻪ ﺷﺪه ﺑﺎ ﺟﯿﺮه ﻫﺎی دﭼﺎر ﮐﻤﺒﻮد کلسیم و فسفر
رحمان جهانیان، الهه جهانیان، الهام رسولی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (376.52 K)

-53 تاﺛﯿﺮ اﺳﺘﻔﺎده از اﺳﯿﺪﻫﺎی آﻟﯽ ﺑﺮ ﻗﺎﺑﻠﯿﺖ ﻫﻀﻢ اﯾﻠﺌﻮﻣﯽ ﻣﻮاد ﻣﻐﺬی در ﻣﺮﻏﺎن ﺗﺨﻤﮕﺬار ﺗﻐﺬﯾﻪ ﺷﺪه ﺑﺎ ﺳﻄﻮح ﻣﺨﺘﻠﻒ ﻓﺴﻔﺮ ﻏﯿﺮﻓﯿﺘﺎﺗﯽ
رحمان جهانیان، فهیمه کاظم پور
مشاهده مقاله | اصل مقاله (315.32 K)

-52 ﺗﺄﺛﯿﺮ اﺳﺘﻔﺎده از ﺳﻄﻮح ﻣﺨﺘﻠﻒ اﺳﯿﺪﻫﺎی آﻟﯽ ﺑﺮ ﻋﻤﻠﮑﺮد و ﭘﺎﺳﺦﻫﺎی اﯾﻤﻮﻧﻮﻟﻮژﯾﮏ ﻣﺮﻏﺎن ﺗﺨﻤﮕﺬار ﻟﮕﻬﻮرن
فهمیه کاظم پور، رحمان جهانیان
مشاهده مقاله | اصل مقاله (370.78 K)

-51 ﺗﺄﺛﯿﺮ ﻓﺮم ﮔﻠﯿﺴﺮﯾﺪی اﺳﯿﺪ ﺑﻮﺗﯿﺮﯾﮏ ﺑﺮ ﻋﻤﻠﮑﺮد ﮐﻠﯽ و ﺟﻤﻌﯿﺖ ﻣﯿﮑﺮوﺑﯽ ﻧﺎﺣﯿﻪ اﯾﻠﺌﻮم در ﻣﺮﻏﺎن ﺗﺨﻤﮕﺬار ﺗﻐﺬﯾﻪ ﺷﺪه ﺑﺎ ﺟﯿﺮه ﻫﺎی ﺑﺮﭘﺎﯾﻪ ذرت ﯾﺎ ﮔﻨﺪم
مرتضی گلشادی، رحمان جهانیان
مشاهده مقاله | اصل مقاله (367.15 K)

-50 تاثیر اﺳﺘﻔﺎده از اﺳﯿﺪ ﺑﻮﺗﯿﺮﯾﮏ ﺑﺮ ﻋﻤﻠﮑﺮد و ﮐﯿﻔﯿﺖ ﺗﺨﻢ ﻣﺮغ در ﻣﺮغ ﻫﺎی ﺗﺨﻤﮕﺬار ﺗﻐﺬﯾﻪ ﺷﺪه ﺑﺎ ﺟﯿﺮه ﻫﺎی ﺑﺮﭘﺎﯾﻪ ذرت ﯾﺎ ﮔﻨﺪم
مرتضی گلشادی، رحمان جهانیان
مشاهده مقاله | اصل مقاله (377.59 K)