نویسنده =
تعداد مقالات: 3

1 بررسی اثر استفاده از سطوح مختلف پودر شلغم بر عملکرد جوجه های گوشتی
محمدمهدی شهوند میجی، سمانه ادهمی، محمد حسینی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (362.38 K)

2 بررسی اثر پودر شلغم بر خصوصیات لاشه در جوجه هایگوشتی
محمدمهدی شهوند میجی، سمانه ادهمی، محمد حسینی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (348.98 K)

3 اثر پودر شلغم بر اسیدیته قسمت های مختلف دستگاه گوارش جوجه های گوشتی
سمانه ادهمی، محمد حسینی، جواد حسینی واشان، محمدمهدی شهوند میجی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (327.65 K)