• صفحه اصلی

  1. صفحه اصلی
  2. مقالات منتشر شده
نویسنده =
تعداد مقالات: 2

1 بررسی فعالیتهای ضد باکتریایی عصاره های گیاهی سیر ،(Allium Sativum) نعناع (.Mentha SPP) و پیاز ( Allium Cepa) در مقابل باکتری اشرشیاکلی (E. coli) جدا شده از جوجه های گوشتی
احمد زیار لاریمی، مهرداد ایرانی، شهاب الدین قره ویسی، زهرا رحمانی، علی گنجیان
مشاهده مقاله اصل مقاله 477.34 K

2 بررسی اثر جایگزینی گیاهان دارویی سیر، نعناع و پیاز، بجای آنتی بیوتیک های مرسوم برای کنترل عفونت باکتری اشرشیاکلی (E. coli) در جوجه های گوشتی
احمد زیار لاریمی، مهرداد ایرانی، شهاب الدین قره ویسی، علی گنجیان خناری
مشاهده مقاله اصل مقاله 525.24 K

دسترسی سریع

  • مقالات منتشر شده
  • آرشیو مقالات
سامانه مدیریت همایش های علمی. طراحی و پیاده سازی از سیناوب