| نویسنده = | ||
| تعداد مقالات: 1 | ||
| 1 | اثرات استفاده از عصاره آبی آویشن شیرازی در جیره بر عملکرد و ثبات اکسیداتیو گوشت درجوجه های گوشتی | |
| فاطمه محمد پور، حسن درمانی کوهی، مازیار محیطی اصلی، حسن صفری | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 282.08 K | ||
| نویسنده = | ||
| تعداد مقالات: 1 | ||
| 1 | اثرات استفاده از عصاره آبی آویشن شیرازی در جیره بر عملکرد و ثبات اکسیداتیو گوشت درجوجه های گوشتی | |
| فاطمه محمد پور، حسن درمانی کوهی، مازیار محیطی اصلی، حسن صفری | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 282.08 K | ||