نویسنده = | ||
تعداد مقالات: 1 | ||
1 | اثرات استفاده از عصاره آبی آویشن شیرازی در جیره بر عملکرد و ثبات اکسیداتیو گوشت درجوجه های گوشتی | |
فاطمه محمد پور، حسن درمانی کوهی، مازیار محیطی اصلی، حسن صفری | ||
مشاهده مقاله اصل مقاله 282.08 K |
نویسنده = | ||
تعداد مقالات: 1 | ||
1 | اثرات استفاده از عصاره آبی آویشن شیرازی در جیره بر عملکرد و ثبات اکسیداتیو گوشت درجوجه های گوشتی | |
فاطمه محمد پور، حسن درمانی کوهی، مازیار محیطی اصلی، حسن صفری | ||
مشاهده مقاله اصل مقاله 282.08 K |