صفحه اصلی
صفحه اصلی
مقالات منتشر شده
نویسنده =
تعداد مقالات:
6
1
عملکرد و خصوصیات لاشه جوجه های گوشتی تغذیه شده با عصاره برگ زیتون و روغن کنجد
محمدجواد آگاه، حسن نصیری مقدم، ابوالقاسم گلیان، محمدطاهر میرکزهی، حسن صالح
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (337.8 K)
2
ارزیابی سیستم ایمنی و خصوصیات لاشه جوجه های گوشتی تغذیه شده با عصاره برگ زیتون (Olea europaea L) و آلفا- توکوفریلاستات در شرایط تنش گرمایی
محمدجواد آگاه، حسن نصیری مقدم، ابوالقاسم گلیان، حسن صالح، محمدطاهر میرکزهی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (349.64 K)
3
اثرات α-توکوفرول استات، پوست و عصاره پوست انار در جیره های حاوی روغن ماهی بر پروفیل اسید چرب عضله سینه جوجه های گوشتی
حسن صالح، ابوالقاسم گلیان، حسن کرمانشاهی، محمدطاهر میرکزهی، محمدجواد آگاه
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (394.24 K)
4
اثرات آنتیاکسیدانی α-توکوفرول استات، پوست و عصاره پوست انار در جیره های حاوی روغن ماهی بر کیفیت گوشت ران جوجه های گوشتی
حسن صالح، ابوالقاسم گلیان، حسن کرمانشاهی، محمدجواد آگاه، محمدطاهر میرکزهی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (438.99 K)
5
اثرات 1-25 دی هیدروکسی کوله کلسیفرول(کلسیتریول) و عصاره هیدروالکلی ریشه گیاه دارویی بوزیدان (Withania Sommifera) بر استحکام استخوان جوجه های گوشتی
محمدطاهر میرکزهی، حسن صالح، حسن کرمانشاهی، ابوالقاسم گلیان، محمدجواد آگاه
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (358.79 K)
6
اثرات 1 -25 دی هیدروکسیکولهکلسیفرول(کلسیتریول) و عصاره هیدروالکلی ریشه گیاه دارویی بوزیدان (Withania Somnifera) بر ریخت شناسی استخوان جوجه های گوشتی
محمدطاهر میرکزهی، حسن صالح، حسن کرمانشاهی، ابوالقاسم گلیان، محمدجواد آگاه
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (344.08 K)