صفحه اصلی
صفحه اصلی
مقالات منتشر شده
نویسنده =
تعداد مقالات:
7
1
عملکرد و خصوصیات لاشه جوجه های گوشتی تغذیه شده با عصاره برگ زیتون و روغن کنجد
محمدجواد آگاه، حسن نصیری مقدم، ابوالقاسم گلیان، محمدطاهر میرکزهی، حسن صالح
مشاهده مقاله
اصل مقاله
337.8 K
2
ارزیابی سیستم ایمنی و خصوصیات لاشه جوجه های گوشتی تغذیه شده با عصاره برگ زیتون (Olea europaea L) و آلفا- توکوفریلاستات در شرایط تنش گرمایی
محمدجواد آگاه، حسن نصیری مقدم، ابوالقاسم گلیان، حسن صالح، محمدطاهر میرکزهی
مشاهده مقاله
اصل مقاله
349.64 K
3
اثرات α-توکوفرول استات، پوست و عصاره پوست انار در جیره های حاوی روغن ماهی بر پروفیل اسید چرب عضله سینه جوجه های گوشتی
حسن صالح، ابوالقاسم گلیان، حسن کرمانشاهی، محمدطاهر میرکزهی، محمدجواد آگاه
مشاهده مقاله
اصل مقاله
394.24 K
4
اثرات آنتیاکسیدانی α-توکوفرول استات، پوست و عصاره پوست انار در جیره های حاوی روغن ماهی بر کیفیت گوشت ران جوجه های گوشتی
حسن صالح، ابوالقاسم گلیان، حسن کرمانشاهی، محمدجواد آگاه، محمدطاهر میرکزهی
مشاهده مقاله
اصل مقاله
438.99 K
5
اثرات 1-25 دی هیدروکسی کوله کلسیفرول(کلسیتریول) و عصاره هیدروالکلی ریشه گیاه دارویی بوزیدان (Withania Sommifera) بر استحکام استخوان جوجه های گوشتی
محمدطاهر میرکزهی، حسن صالح، حسن کرمانشاهی، ابوالقاسم گلیان، محمدجواد آگاه
مشاهده مقاله
اصل مقاله
358.79 K
6
اثرات 1 -25 دی هیدروکسیکولهکلسیفرول(کلسیتریول) و عصاره هیدروالکلی ریشه گیاه دارویی بوزیدان (Withania Somnifera) بر ریخت شناسی استخوان جوجه های گوشتی
محمدطاهر میرکزهی، حسن صالح، حسن کرمانشاهی، ابوالقاسم گلیان، محمدجواد آگاه
مشاهده مقاله
اصل مقاله
344.08 K
7
اثر دانه کانولا و پنبه دانه اکسترود شده بر خصوصیات لاشه و میزان اسید لینولئیک مزدوج در عضله بره های نر نژاد مهربان
عبدالله اکبریان، حسن صالح، عبدالمنصور طهماسبی، حسن شیرزادی، علی حسینی غفاری
مشاهده مقاله
اصل مقاله
385.8 K