نویسنده =
تعداد مقالات: 9

1 اثر تزریق درون وریدی پروفیل های مختلف اسید های چرب بر متابولیت های خونی، شاخصه های مقاومت به انسولین و پاسخ به گلوکز در گاو های هلشتاین دارای حالت شبیه سازی شده دوره انتقال
حامد خلیل وندی بهروزیار؛ مهدی دهقان بنادکی؛ محمد غفار زاده؛ کامران رضایزدی؛ عیسی دیرنده
مشاهده مقاله | اصل مقاله (171.89 K)

2 اثر سطوح مختلف روغن اسانسی گارلیکون روی عملکرد رشدی گوساله های شیرخوار هلشتاین
بهرام محتشمی؛ حامد خلیل وندی بهروزیار؛ نصیر عیونی؛ احسان عناصری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1001.75 K)

3 بررسی تأثیر افزودن اسید پروپیونیک بر ویژگی های تخمیر (اسیدیته و اسیدهای چرب فرار) تفاله سیب سیلو شده
بهزاد اسدی؛ رسول پیرمحمدی؛ حامد خلیل وندی بهروزیار؛ خسرو پارسایی مهر
مشاهده مقاله | اصل مقاله (373.77 K)

4 اثر افزودن اسید لاکتیک بر الگوی اسیدیته و تولید اسیدهای چرب فرار تفاله ی انگور قرمز سیلوشده
بهزاد اسدنژاد؛ رسول پیرمحمدی؛ حامد خلیل وندی بهروزیار
مشاهده مقاله | اصل مقاله (287.04 K)

5 مقایسه اثر تغذیه با سطوح مختلف مکمل چربی غیراشباع محافظت شده در جیره آغازین بر فرآسنجه های خونی بره های زود شیرگیری شده قزل
رویا خواجه الدینی؛ رسول پیرمحمدی؛ حامد خلیل وندی بهروزیار؛ بهزاد اسدنژاد
مشاهده مقاله | اصل مقاله (370.77 K)

6 اثر تغذیه ای الگوی متفاوت اسیدهای چرب در جیره ی فلاشینگ بر دینامسیم فولیکولی و شاخصه های متابولیکی میش اکوتیپ قزل در فصل غیر تولید مثلی
علی احمدزاده؛ فرهاد فرخی اردبیلی؛ حامد خلیل وندی بهروزیار
مشاهده مقاله | اصل مقاله (953.97 K)

7 بررسی اثر آفلاتوکسین و چالش گلوکوکورتیکوییدی بر روی فراسنجه های خونی در میش های قزل دارای محدودیت خوراکی
نسیبه ایدر؛ حامد خلیل وندی بهروزیار؛ عبدالله احمدپور؛ فرهاد فرهنگ پروژه
مشاهده مقاله | اصل مقاله (666.3 K)

8 اثر فرآوری علوفه اسپرس به منظور کاهش ترکیبات فنولیک بر کینتیک و فراسنجه های تجزیه پذیری پروتئین خام اسپرس با استفاده از روش کیسه های نایلونی
حامد خلیل وندی بهروزیار؛ مهدی دهقان بنادکی؛ کامران رضا یزدی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (317.87 K)

9 بررسی اثر افزودن منابع روغنی با پروفیل متفاوت اسیدهای چرب بر متابولیسم و جمعیت میکروبی شکمبه در محیط برون تنی
حامد خلیل وندی بهروزیار؛ مهدی دهقان بنادکی؛ کامران رضایزدی؛ محمد غفارزاده؛ عیسی دیرنده
مشاهده مقاله | اصل مقاله (549.1 K)