نویسنده =
تعداد مقالات: 5

1 اثرات سطوح مختلف کوآنزیم Q10 بر جنبایی و پارامترهای جنبایی اسپرم بز بعد از فرایند انجماد-یخ گشایی
ایمان یوسفیان، امیر کرم زاده، مجتبی امام وردی، احمد زارع شحنه
مشاهده مقاله | اصل مقاله (355.18 K)

2 ارزیابی کیفیت منی رقیق شده قوچ با رقیق کننده های مختلف بعد از فرآیند انجماد-ذوب
مجتبی امام وردی، مهدی ژندی، احمد زارع شهنه، محسن شرقی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (80.02 K)

3 اثر سطوح مختلف نسیتین سویا در رقیق کننده ی منی بر کیفیت اسپرم قوچ بعد از فرآیند انجماد-ذوب
مجتبی امام وردی، مهدی ژندی، احمد زارع شهنه، ابوذر نجفی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (77.79 K)

4 بهبود کیفیت اسپرم قوچ پس از فرآیند انجماد-ذوب با افزودن ترهالوز در رقیق کننده های عاری از پروتئین حیوانی
ابوذر نجفی، مهدی ژندی، آرمین توحیدی، محسن شرفی، عباس اکبری شریف، مجتبی امام وردی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (79.38 K)

5 آنتی اکسیدان های سنتیک در رقیق کننده های عاری از پروتئین حیوانی در انجماد اسپرم قوچ
محسن شرقی، مهدی ژندی، عباس اکبری شریف، ابوذر نجفی، مجتبی امام وردی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (39.54 K)