نویسنده = | ||
تعداد مقالات: 5 | ||
1 | اثرات سطوح مختلف کوآنزیم Q10 بر جنبایی و پارامترهای جنبایی اسپرم بز بعد از فرایند انجماد-یخ گشایی | |
ایمان یوسفیان، امیر کرم زاده، مجتبی امام وردی، احمد زارع شحنه | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (355.18 K) | ||
2 | ارزیابی کیفیت منی رقیق شده قوچ با رقیق کننده های مختلف بعد از فرآیند انجماد-ذوب | |
مجتبی امام وردی، مهدی ژندی، احمد زارع شهنه، محسن شرقی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (80.02 K) | ||
3 | اثر سطوح مختلف نسیتین سویا در رقیق کننده ی منی بر کیفیت اسپرم قوچ بعد از فرآیند انجماد-ذوب | |
مجتبی امام وردی، مهدی ژندی، احمد زارع شهنه، ابوذر نجفی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (77.79 K) | ||
4 | بهبود کیفیت اسپرم قوچ پس از فرآیند انجماد-ذوب با افزودن ترهالوز در رقیق کننده های عاری از پروتئین حیوانی | |
ابوذر نجفی، مهدی ژندی، آرمین توحیدی، محسن شرفی، عباس اکبری شریف، مجتبی امام وردی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (79.38 K) | ||
5 | آنتی اکسیدان های سنتیک در رقیق کننده های عاری از پروتئین حیوانی در انجماد اسپرم قوچ | |
محسن شرقی، مهدی ژندی، عباس اکبری شریف، ابوذر نجفی، مجتبی امام وردی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (39.54 K) |