| نویسنده = | ||
| تعداد مقالات: 5 | ||
| 1 | اثرات سطوح مختلف کوآنزیم Q10 بر جنبایی و پارامترهای جنبایی اسپرم بز بعد از فرایند انجماد-یخ گشایی | |
| ایمان یوسفیان، امیر کرم زاده، مجتبی امام وردی، احمد زارع شحنه | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 355.18 K | ||
| 2 | ارزیابی کیفیت منی رقیق شده قوچ با رقیق کننده های مختلف بعد از فرآیند انجماد-ذوب | |
| مجتبی امام وردی، مهدی ژندی، احمد زارع شهنه، محسن شرقی | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 80.02 K | ||
| 3 | اثر سطوح مختلف نسیتین سویا در رقیق کننده ی منی بر کیفیت اسپرم قوچ بعد از فرآیند انجماد-ذوب | |
| مجتبی امام وردی، مهدی ژندی، احمد زارع شهنه، ابوذر نجفی | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 77.79 K | ||
| 4 | بهبود کیفیت اسپرم قوچ پس از فرآیند انجماد-ذوب با افزودن ترهالوز در رقیق کننده های عاری از پروتئین حیوانی | |
| ابوذر نجفی، مهدی ژندی، آرمین توحیدی، محسن شرفی، عباس اکبری شریف، مجتبی امام وردی | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 79.38 K | ||
| 5 | آنتی اکسیدان های سنتیک در رقیق کننده های عاری از پروتئین حیوانی در انجماد اسپرم قوچ | |
| محسن شرقی، مهدی ژندی، عباس اکبری شریف، ابوذر نجفی، مجتبی امام وردی | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 39.54 K | ||