نویسنده =
تعداد مقالات: 5

1 اثرات سطوح مختلف کوآنزیم Q10 بر جنبایی و پارامترهای جنبایی اسپرم بز بعد از فرایند انجماد-یخ گشایی
ایمان یوسفیان، امیر کرم زاده، مجتبی امام وردی، احمد زارع شحنه
مشاهده مقاله اصل مقاله 355.18 K

2 ارزیابی کیفیت منی رقیق شده قوچ با رقیق کننده های مختلف بعد از فرآیند انجماد-ذوب
مجتبی امام وردی، مهدی ژندی، احمد زارع شهنه، محسن شرقی
مشاهده مقاله اصل مقاله 80.02 K

3 اثر سطوح مختلف نسیتین سویا در رقیق کننده ی منی بر کیفیت اسپرم قوچ بعد از فرآیند انجماد-ذوب
مجتبی امام وردی، مهدی ژندی، احمد زارع شهنه، ابوذر نجفی
مشاهده مقاله اصل مقاله 77.79 K

4 بهبود کیفیت اسپرم قوچ پس از فرآیند انجماد-ذوب با افزودن ترهالوز در رقیق کننده های عاری از پروتئین حیوانی
ابوذر نجفی، مهدی ژندی، آرمین توحیدی، محسن شرفی، عباس اکبری شریف، مجتبی امام وردی
مشاهده مقاله اصل مقاله 79.38 K

5 آنتی اکسیدان های سنتیک در رقیق کننده های عاری از پروتئین حیوانی در انجماد اسپرم قوچ
محسن شرقی، مهدی ژندی، عباس اکبری شریف، ابوذر نجفی، مجتبی امام وردی
مشاهده مقاله اصل مقاله 39.54 K