| نویسنده = | ||
| تعداد مقالات: 1 | ||
| 1 | مقایسه ترکیب شیمیایی و فراسنجه های تجزیه پذیری کاه زیره سیاه و زیره سبز | |
| محسن کاظمی، عبدالمنصور طهماسبی، رضا ولی زاده، محسن دانش مسگران، کبری عرب | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 501.59 K | ||
| نویسنده = | ||
| تعداد مقالات: 1 | ||
| 1 | مقایسه ترکیب شیمیایی و فراسنجه های تجزیه پذیری کاه زیره سیاه و زیره سبز | |
| محسن کاظمی، عبدالمنصور طهماسبی، رضا ولی زاده، محسن دانش مسگران، کبری عرب | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 501.59 K | ||