| نویسنده = | ||
| تعداد مقالات: 1 | ||
| 1 | بررسی ارزش غذایی (ترکیب شیمیایی) یونجه در مراحل پس از برداشت در سه چین | |
| خ. زابلی، م.م. طباطبایی، ح. علی عربی، ح. فضائلی، ح. شفیعی ورزنه | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 1.13 M | ||
| نویسنده = | ||
| تعداد مقالات: 1 | ||
| 1 | بررسی ارزش غذایی (ترکیب شیمیایی) یونجه در مراحل پس از برداشت در سه چین | |
| خ. زابلی، م.م. طباطبایی، ح. علی عربی، ح. فضائلی، ح. شفیعی ورزنه | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 1.13 M | ||