نویسنده = | ||
تعداد مقالات: 1 | ||
1 | تأثیر استفاده از مکمل ال- کارنیتین در جیره های حاوی سطوح پایین پروتئین بر عملکرد و خصوصیات لاشه جوجه های گوشتی | |
الهام دارسی، محمود شیوازاد، مجتبی زاغری، نبونید نمرود | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (212.39 K) |
نویسنده = | ||
تعداد مقالات: 1 | ||
1 | تأثیر استفاده از مکمل ال- کارنیتین در جیره های حاوی سطوح پایین پروتئین بر عملکرد و خصوصیات لاشه جوجه های گوشتی | |
الهام دارسی، محمود شیوازاد، مجتبی زاغری، نبونید نمرود | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (212.39 K) |