نویسنده = | ||
تعداد مقالات: 3 | ||
1 | بررسی اثر سطوح مختلف عصاره نعناع بر عملکرد، وزن نسبی اندام های قابل طبخ و چربی محوطه بطنی در جوجه های گوشتی | |
رحیم عبدالکریمی، علی میرزاآقازاده | ||
مشاهده مقاله اصل مقاله 158.49 K | ||
2 | بررسی اثرات سطوح مختلف عصاره آویشن باغی(Thymuse vulgarise) بر سیستم ایمنی جوجه های گوشتی | |
رحیم عبدالکریمی، محسن دانشیار | ||
مشاهده مقاله اصل مقاله 191.24 K | ||
3 | بررسی اثرات سطوح مختلف عصاره نعناع فلفلی(Mentha piperita) برسیستم ایمنی جوجه های گوشتی | |
حسن دانشیار، رحیم عبدالکریمی | ||
مشاهده مقاله اصل مقاله 188.38 K |