نویسنده = | ||
تعداد مقالات: 3 | ||
1 | بررسی اثر سطوح مختلف عصاره نعناع بر عملکرد، وزن نسبی اندام های قابل طبخ و چربی محوطه بطنی در جوجه های گوشتی | |
رحیم عبدالکریمی، علی میرزاآقازاده | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (158.49 K) | ||
2 | بررسی اثرات سطوح مختلف عصاره آویشن باغی(Thymuse vulgarise) بر سیستم ایمنی جوجه های گوشتی | |
رحیم عبدالکریمی، محسن دانشیار | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (191.24 K) | ||
3 | بررسی اثرات سطوح مختلف عصاره نعناع فلفلی(Mentha piperita) برسیستم ایمنی جوجه های گوشتی | |
حسن دانشیار، رحیم عبدالکریمی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (188.38 K) |