• صفحه اصلی

  1. صفحه اصلی
  2. مقالات منتشر شده
نویسنده =
تعداد مقالات: 3

1 بررسی اثر سطوح مختلف عصاره نعناع بر عملکرد، وزن نسبی اندام های قابل طبخ و چربی محوطه بطنی در جوجه های گوشتی
رحیم عبدالکریمی، علی میرزاآقازاده
مشاهده مقاله اصل مقاله 158.49 K

2 بررسی اثرات سطوح مختلف عصاره آویشن باغی(Thymuse vulgarise) بر سیستم ایمنی جوجه های گوشتی
رحیم عبدالکریمی، محسن دانشیار
مشاهده مقاله اصل مقاله 191.24 K

3 بررسی اثرات سطوح مختلف عصاره نعناع فلفلی(Mentha piperita) برسیستم ایمنی جوجه های گوشتی
حسن دانشیار، رحیم عبدالکریمی
مشاهده مقاله اصل مقاله 188.38 K

دسترسی سریع

  • مقالات منتشر شده
  • آرشیو مقالات
سامانه مدیریت همایش های علمی. طراحی و پیاده سازی از سیناوب