نویسنده = | ||
تعداد مقالات: 4 | ||
1 | اثر افزودن سطوح بالای آنزیم فیتاز و مایو-اینوزیتول بر حلالیت مواد معدنی در جیره های غذایی قرار گرفته در معرض هضم برون تنی | |
دانیال فرهادی، احمد کریمی، امیرعلی صادقی، جلال رستم زاده، مایکل بدفورد | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (488.22 K) | ||
2 | اثر پروبیوتیک های باسیلوس سوبتیلیس و باسیلوس کواگولانس و اسیدهای آلی بر جمعیت میکروبی سکوم جوجه های گوشتی | |
زانیار کریمی، امیرعلی صادقی، احمد کریمی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (602.36 K) | ||
3 | اثر پودر و عصاره آبی پنیرک بر عملکرد و وضعیت آنتی اکسیدانی جوجه های گوشتی | |
هدا سورانی، امیرعلی صادقی، احمد کریمی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (469.64 K) | ||
4 | تأثیر آرژنین بر عملکرد، ایمنی و انتقال آنتی بادی مادری در بلدرچین های مولد تحت تنش گرمایی | |
امید کلوندی، امیرعلی صادقی، احمد کریمی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (541.53 K) |