| نویسنده = | ||
| تعداد مقالات: 4 | ||
| 1 | اثر افزودن سطوح بالای آنزیم فیتاز و مایو-اینوزیتول بر حلالیت مواد معدنی در جیره های غذایی قرار گرفته در معرض هضم برون تنی | |
| دانیال فرهادی، احمد کریمی، امیرعلی صادقی، جلال رستم زاده، مایکل بدفورد | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 488.22 K | ||
| 2 | اثر پروبیوتیک های باسیلوس سوبتیلیس و باسیلوس کواگولانس و اسیدهای آلی بر جمعیت میکروبی سکوم جوجه های گوشتی | |
| زانیار کریمی، امیرعلی صادقی، احمد کریمی | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 602.36 K | ||
| 3 | اثر پودر و عصاره آبی پنیرک بر عملکرد و وضعیت آنتی اکسیدانی جوجه های گوشتی | |
| هدا سورانی، امیرعلی صادقی، احمد کریمی | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 469.64 K | ||
| 4 | تأثیر آرژنین بر عملکرد، ایمنی و انتقال آنتی بادی مادری در بلدرچین های مولد تحت تنش گرمایی | |
| امید کلوندی، امیرعلی صادقی، احمد کریمی | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 541.53 K | ||