نویسنده = |
تعداد مقالات: 4 |
|
1 |
|
اثر افزودن سطوح بالای آنزیم فیتاز و مایو-اینوزیتول بر حلالیت مواد معدنی در جیره های غذایی قرار گرفته در معرض هضم برون تنی |
|
دانیال فرهادی، احمد کریمی، امیرعلی صادقی، جلال رستم زاده، مایکل بدفورد |
|
مشاهده مقاله
اصل مقاله 488.22 K
|
|
2 |
|
اثر پروبیوتیک های باسیلوس سوبتیلیس و باسیلوس کواگولانس و اسیدهای آلی بر جمعیت میکروبی سکوم جوجه های گوشتی |
|
زانیار کریمی، امیرعلی صادقی، احمد کریمی |
|
مشاهده مقاله
اصل مقاله 602.36 K
|
|
3 |
|
اثر پودر و عصاره آبی پنیرک بر عملکرد و وضعیت آنتی اکسیدانی جوجه های گوشتی |
|
هدا سورانی، امیرعلی صادقی، احمد کریمی |
|
مشاهده مقاله
اصل مقاله 469.64 K
|
|
4 |
|
تأثیر آرژنین بر عملکرد، ایمنی و انتقال آنتی بادی مادری در بلدرچین های مولد تحت تنش گرمایی |
|
امید کلوندی، امیرعلی صادقی، احمد کریمی |
|
مشاهده مقاله
اصل مقاله 541.53 K
|