• صفحه اصلی

  1. صفحه اصلی
  2. مقالات منتشر شده
نویسنده =
تعداد مقالات: 4

1 تأثیر افزودن آنزیم زایلاناز در جیره های بر پایه گندم با دو سطح انرژی بر عملکرد جوجه های گوشتی در دوره ی رشد
حسین ظهراب زاده، روح اله کیان فر، حسین جانمحمدی، علی میرقلنج
مشاهده مقاله اصل مقاله 536.68 K

2 تاثیر بره موم زنبور عسل، آنزیم و پروبیوتیک در جیره بر پایه گندم بر عملکرد و خصوصیات لاشه جوجه های گوشتی
پریسا حسینی، روح اله کیان فر، علی میرقلنج، حسین جانمحمدی
مشاهده مقاله اصل مقاله 436.42 K

3 اثر روش های مختلف فرآوری گندم بر قابلیت هضم کلسیم با و بدون آنزیم فیتاز در خروس بالغ لگهورن
زهرا قالیشورانی، روح اله کیان فر، کامران زند
مشاهده مقاله اصل مقاله 376.24 K

4 بررسی قابلیت هضم پروتئین و فسفر گندم با و بدون آنزیم فیتاز با استفاده از روش های مختلف فرآوری در خروس بالغ لگهورن
زهرا قالیشورانی، کامران زند، روح اله کیان فر
مشاهده مقاله اصل مقاله 335.96 K

دسترسی سریع

  • مقالات منتشر شده
  • آرشیو مقالات
سامانه مدیریت همایش های علمی. طراحی و پیاده سازی از سیناوب