نویسنده = | ||
تعداد مقالات: 4 | ||
1 | تأثیر افزودن آنزیم زایلاناز در جیره های بر پایه گندم با دو سطح انرژی بر عملکرد جوجه های گوشتی در دوره ی رشد | |
حسین ظهراب زاده، روح اله کیان فر، حسین جانمحمدی، علی میرقلنج | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (536.68 K) | ||
2 | تاثیر بره موم زنبور عسل، آنزیم و پروبیوتیک در جیره بر پایه گندم بر عملکرد و خصوصیات لاشه جوجه های گوشتی | |
پریسا حسینی، روح اله کیان فر، علی میرقلنج، حسین جانمحمدی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (436.42 K) | ||
3 | اثر روش های مختلف فرآوری گندم بر قابلیت هضم کلسیم با و بدون آنزیم فیتاز در خروس بالغ لگهورن | |
زهرا قالیشورانی، روح اله کیان فر، کامران زند | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (376.24 K) | ||
4 | بررسی قابلیت هضم پروتئین و فسفر گندم با و بدون آنزیم فیتاز با استفاده از روش های مختلف فرآوری در خروس بالغ لگهورن | |
زهرا قالیشورانی، کامران زند، روح اله کیان فر | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (335.96 K) |